Üniversitelerle İşbirliklerini Geliştiriyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, komşu tüm üniversitelerle iyi ilişkiler geliştirdiklerini ve pek çok alanda işbirliği içerisinde önemli çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, ASÜ Rektörü Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Her iki üniversitenin hem tarihi, hem de coğrafi olarak birbirine önemli bir yakınlık içinde olduğunu dile getiren Rektör Şahin, “Yakın havzada bulunan üniversitelerin işbirlikleri, şehirlerin gelişimlerine önemli katkılar sunmaktadır. Akademi başta olmak üzere, sosyal ve kültürel alanlarda ortaklaşa yapılan her çalışmayı önemsiyoruz. İşbirliklerini daha da geliştirmek adına üzerimize düşenleri yapmaya her zaman hazırız. Sayın Rektörümüze ziyaretleri münasebetiyle teşekkür ediyoruz” dedi. Rektör Kar da, her iki üniversitenin uyum içinde çalışmayı sürdüreceğini vurguladı.

Ziyaret, yapılabilecek çalışmaların istişare edilmesi şeklinde sürdü.